Overzicht

Overzicht

Hoe u thuis of op kantoor seminaries volgt

De moderne informatie- en communicatietechnologie heeft de wereld grondig veranderd. Boekhouders, fiscalisten, accountants en belastingsconsulenten kunnen hiervan handig gebruik maken bij hun permanente vorming. Seminaries volgt u op uw computer of tablet. Bij Teleseminar gaan we echter verder en kunnen professionals zich in alle vrijheid bijscholen, waar en wanneer het hen best uitkomt.

Voordelen

Voordelen

Teleseminar: comfortabel bijscholen

Bijscholen via Teleseminar biedt in vergelijking met klassieke seminaries tal van voordelen. In de eerste plaats wint u heel wat tijd: u volgt opleidingen bij u thuis of op kantoor en dus hoeft u zich niet naar de seminarielocatie te verplaatsen. Verder volgt u met uw computer of tablet de opleiding waar en wanneer u wil en dit op uw eigen tempo. Tot slot kunt u uw opleidingsbibliotheek uitbreiden en de opleidingen steeds consulteren. Uzelf of uw collega’s.

Windows

Windows

Een opleiding volgen op een Windows PC

Een Teleseminar werkt heel eenvoudig. Op een Windows 10 pc kan de opleiding gevolgd worden door de app te downloaden in de Windows Store. Op andere pc’s kan de opleiding gevolgd worden via een cd-rom of dvd. Het volstaat de cd-rom die u na uw bestelling ontvangt in het cd-rom station van uw computer te stoppen. De spreker verschijnt op het scherm met een video en naast hem verschijnen de redactioneel uitgewerkte slides.

iPad

iPad

Volg een opleiding op uw tablet

Een Teleseminar kan ook op een iPad gevolgd worden. Dit levert u nog meer vrijheid op. Op de AppStore kunt u de Telesemar-app gratis downloaden. U kan vervolgens op de app inloggen met een account. Vanuit de app kan u uw aangekochte opleidingen bekijken, uw attest aanvragen, opleidingen in uw pakket toevoegen enz.

Controlesysteem

Controlesysteem

Attest dankzij uitgekiend controlesysteem

Het hart van Teleseminar bestaat uit een afdoend en bewezen controlesysteem. Dit systeem werd gemaakt door onze eigen ontwikkelaars en stelt ons in staat om na te gaan of een opleiding effectief werd gevolgd. Nadat de opleiding integraal werd gevolgd, wordt aan Teleseminar een document gestuurd dat een aantal controles bevat. Er wordt nagegaan of de opleiding volledig en aandachtig werd gevolgd.

Attestaanvraag

Attestaanvraag

Seminaries op afstand erkend door de Instituten of Ordes

Dankzij het controlesysteem werden de opleidingen van Teleseminar erkend door de beroepsinstituten BIBF en IAB, door de Orde van Notarissen en de Federale Raad voor Landmeters-Experten. De gevolgde opleidingen geven dus recht op een attest permanente vorming erkend door deze Ordes of Instituten. Leden van het BIBF kunnen 8 uur per jaar via e-learning volgen, leden van het IAB 16 uur, landmeters-experten 10 uur en voor notarissen is er geen beperking inizake e-learning.

Leertechnologie

Leertechnologie

Onze leertechnologie tot uw dienst

Teleseminar heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met leren op afstand, zowel op vlak van technologie als pedagogische aanpak. Wij stellen onze competenties ter beschikking van organisaties of kantoren die met e-learning willen beginnen of verder willen uitbouwen.

Over Teleseminar

Over Teleseminar

Het bedrijf Teleseminar kort samengevat

Teleseminar is meer dan 10 jaar actief als opleidingsverstrekker voor vrije beroepen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler, mede dankzij de kwaliteit en expertise van onze sprekers. Op vandaag werden reeds meer dan 250 opleidingen ontwikkeld, zijn meer dan 2.500 kantoren klant en werden meer dan 30.000 opleidingen verstrekt.